Sterke online positionering voor gAvilar

Hoe kunnen wij onze producten en diensten het beste online positioneren? Of hoe kunnen wij de bedrijfsidentiteit en huisstijl vertalen in onze online uiting?  Met deze vragen worstelen veel bedrijven. Floro heeft gAvilar geholpen om al hun producten en diensten duidelijk en overzichtelijk online te positioneren. Veel B2B organisaties die een product aanbieden, leveren hierbij een aanvullende dienst. Hierdoor volstaat een standaard website of webshop vaak niet. Floro heeft voor gAvilar een website ontwikkelt waarop producten duidelijk gepresenteerd kunnen worden door gebruik te maken van een catalogus, waarbij de aanvullende diensten op verscheidende plekken naar voren komen.


Meerdere MKB’ers hebben vergelijkbare problemen als gAvilar. Floro is gespecialiseerd in het bieden van op maat gemaakte oplossingen. Voor gAvilar is een online omgeving gerealiseerd met onder anderen een overzichtelijke productcatalogus. Hier kunnen producten per categorie worden ingedeeld met de benodigde documentatie. Daarnaast is er een documentenportaal gerealiseerd om product specifieke informatie achter een inlog omgeving te tonen. Er is een duidelijk onderscheid gemaakt tussen de producten en diensten om deze op een overzichtelijke manier te koppelen aan de producten die gAvilar levert.  De synergie tussen deze elementen moet klanten de juiste informatie geven en hun gevoel bevestigen in de vorm van vertrouwen, dit kan gAvilar online sterker positioneren.

Dankzij de vernieuwde website heeft de bezoeker een beter totaalbeeld van gAvilar, zowel op diensten niveau als op product niveau. Daarnaast heeft de bezoeker snel toegang tot de gewenste informatie op de website. Dit leidt er toe dat de bezoekers beter geïnformeerd zijn en worden de producten vaker en langer bekeken. Kortom de online positionering van gAvilar is sterk verbeterd waardoor er een beter totaal beeld van de organisatie is ontstaan.

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of zoekt u meer informatie over deze cases? Klik dan hier om naar de cases pagina te gaan. 

Floro Webdevelopment B.V. KvK: 24409401 BTW: NL 821783981 B01 Voorwaarden