Online recruitment 2.0

HR Via Care zocht een partij die de wensen omtrent het verwezenlijken van een website kon uitvoeren. De vraag was niet alleen een website te ontwikkelen die aansloot bij de branche en structuur van de organisatie. Maar ook een gebruikersvriendelijk inlogportaal waar zowel de werknemer als de werkgever voor hun relevante informatie kan vinden.

HR Via Care is een uitzendbureau dat zich richt op verschillende sectoren. Floro heeft voor HR Via Care een gebruikersvriendelijke maar vooral ook overzichtelijke website gerealiseerd met daarin een koppeling naar de interne vacaturebank. Doormiddel van deze slimme oplossing hoeven de vacatures nog maar op één plek aangemaakt te worden. Vervolgens publiceert de website deze vacatures automatisch in het juiste formaat.  Een API (Application Programming Interface) is een koppeling die ervoor zorgt dat verschillende systemen gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren. Bij HR Via Care zijn interne systemen op deze manier gekoppeld met externe systemen, zoals de website. 

Bij het plaatsen van vacatures op de website komen verschillende functionaliteiten kijken, zo is het mogelijk om een medewerker te koppelen aan een vacature of een video sollicitatie te versturen. De werknemer wordt op de hoogte gesteld als er een nieuwe vacature wordt geplaatst mits deze aan de zoek criteria voldoet.

Voor HR Via Care zijn we echter niet gestopt bij de website met daarin een koppeling. Er is ook een inlogportaal gerealiseerd waar zowel de werknemer als de werkgever op kan inloggen en voor hun relevante informatie kan vinden of indienen.

Kortom de website is een verzamelplek waar zowel de werknemer als de werkgever bij elkaar komen en daarbij alle benodigde informatie op een laagdrempelig manier kunnen bemachtigen. Met behulp van verschillende API-koppelingen is de website en achterliggende omgeving altijd up to date en is de website met inlogportaal een verlengstuk van de organisatie geworden.

Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden of zoekt u meer informatie over deze cases? Klik dan hier om naar de cases pagina te gaan. 

Floro Webdevelopment B.V. KvK: 24409401 BTW: NL 821783981 B01 Voorwaarden