Voor één van de snelst groeiende bedrijven heeft Floro een nieuwe website opgeleverd.

Bij het woord customer journey denken veel mensen al snel aan een webwinkel of de beleving in een fysieke winkel. Voor Floro is de customer journey op iedere website (en webshop) belangrijk. Een website is meer dan een simpel online contactpunt. Sterker nog, een website is vaak het eerste contact dat een (potentiele) klant heeft met uw bedrijf.

Voor het bedrijf Snack Connection, dat opgenomen is in de FD Gazelle top 250 snelst groeiende bedrijven in Nederland heeft Floro recent een nieuwe website opgeleverd. Voor Snack Connection staan kwaliteit, persoonlijk contact en maatschappelijk verantwoord hoog in het vaandel. Het was dan ook van belang dat deze punten prominent naar voren kwamen tijdens een bezoek aan de vernieuwde website. Floro heeft er voor gezorgd dat de nieuwe website van Snack Connection daadwerkelijk een verlengstuk van de organisatie is geworden.

De customer journey bestaat voor iedere organisatie uit enkele belangrijke stappen.

  • Bewustwording
  • Afweging
  • Aankoop
  • Loyaliteit
  • Mond-tot-mondreclame

Voor de Snack Connection zijn deze stappen op verschillende wijzen bereikt.

Met sublieme product presentatie en veel informatie over de processen binnen Snack Connection, wordt de bezoeker van de website meegenomen in de werkprocessen van Snack Connection. Door deze beleving wordt de klant sneller aangezet afwegingen te maken om zaken te doen met Snack Connection.

De aankoop volgt na eerst online contact en in veel gevallen ook nog een afspraak op locatie. Vervolgens wordt er een product geleverd dat in lijn is met de eerder gecreëerde verwachtingen. De verwachting die gecreëerd is komt doordat de customer journey optimaal is ingericht, hierdoor wordt het websitebezoek zeer prettig ervaren waardoor de bezoeker eerder de informatie vindt die nodig is. Op zakelijk gebied wordt er concreter en sneller contact opgenomen met Snack Connection.

Wilt u ook een website die de optimale customer journey heeft en daarbij optimaal bij uw organisatie aansluit? Klik hier voor meer informatie over de case van Snack Connection

Floro Webdevelopment B.V. KvK: 24409401 BTW: NL 821783981 B01 Voorwaarden