Buitenhuis Villabouw

Wat was de uitdaging?

Het inzichtelijk en visueel aantrekkelijk maken van het volledige proces wat komt kijken bij de bouw van een villa kavel. De behoefte van Buitenhuis Villabouw was om een online dashboard ter beschikking te stellen waarin inzichtelijkheid en overzicht voor klant, aannemer en medewerker op de eerste plaats moest staan. 

Gearchiveerde persoonsgevoelige informatie zoals contracten, identiteitsbewijzen en salarisstroken wordt beveiligd opgeslagen waarbij enkel toegang mag worden verstrekt wanneer de gebruiker voldoet aan ingestelde criteria.

  • ProjectOnline software
  • Omvang420 uur
  • Looptijd3 maanden

Wat hebben we gerealiseerd?

Een visueel aantrekkelijk online dashboard met actueel inzicht naar de status van de bouw. Via een gepresenteerde stappen wizard kan de klant zien in welke fase de bouw zit en wat de afgeronde of komende fases zijn. Per fase wordt een set aan documenten ter beschikking gesteld of gevraagd die per klant gearchiveerd worden. 

Via een uitgebreide en regelbare planning kan per klant de planning voor de bouw ingesteld worden waarbij onderdelen in elkaar overlopen. Bij eventuele vertraging in het project verspringen automatisch de opvolgende onderdelen naar een later moment zodat er simpel en snel een actueel beeld geschetst kan worden van de voortgang.

Bekijk het resultaat
Stephan Dorst
Meer weten over Online software?

Neem contact op met

Stephan Dorst
Projectmanager

Wat vindt de opdrachtgever?

Floro heeft een fantastisch dashboard ontwikkeld wat al onze verwachtingen heeft overtroffen. Door nauwe samenwerking met de projectmanager kon de opdracht snel gestart en afgerond worden.
Jelle van Houwelingen, Directeur

Andere cases waar wij trots op zijn

Floro Webdevelopment B.V. KvK: 24409401 BTW: NL 821783981 B01 Voorwaarden