Cilgro

Wat was de uitdaging?

Cilgro B.V. is een groothandel gevestigd in Waddinxveen, die gespecialiseerd is in het distribueren van producten aan resellers (B2B). De vraag was dan ook hoe gaan we de bestaande klanten het nog gemakkelijker maken online hun producten bestellen. Tevens was de wens ook om Exact Globe geheel opnieuw te implementeren. Met deze twee vraagstukken gingen wij graag aan de slag, zie het volgende resultaat: 

  • ProjectWebshops
  • Omvang400 uur
  • Looptijd4 maanden

Wat hebben we gerealiseerd?

Er is een high end webshop gerealiseerd waar de bezoeker gemakkelijk doorheen kan klikken. Tevens heeft iedere bezoeker zijn eigen omgeving waar bijvoorbeeld de personalia, prijsstaffels en voorgaande bestellingen kunnen worden ingezien. Daarnaast is de webshop ook gekoppeld aan het voorraadniveau en administratie software zodat alle bestellingen in één keer zichtbaar worden voor de administratie. 

Bekijk het resultaat
Servie Jaspers
Meer weten over Webshops?

Neem contact op met

Servie Jaspers
Projectmanager

Wat vindt de opdrachtgever?

"Floro is voor ons een betrouwbare partner die snel en adequaat te werk gaan. Hun inzichten en advies waren duidelijk en sloten vooral goed aan bij onze missie en visie ''Een goed voorbeeld waarbij functionaliteit en vormgeving elkaar mooi aanvullen."

Andere cases waar wij trots op zijn

Floro Webdevelopment B.V. KvK: 24409401 BTW: NL 821783981 B01 Voorwaarden