HR Via Care

Wat was de uitdaging?

HR Via Care is gespecialiseerd op het gebied van flexibele arbeid, hierbij zoekt HR Via Care de beste match tussen kandidaat en werkgever. Daarbij is het belangrijk dat de klanten goed worden geholpen tijdens het proces, daarom is het voor HR Via Care belangrijk dat voor zowel de werknemer als de werkgevers gemakkelijker inzicht krijgen omtrent de werkwijze en beschikbare mogelijkheden omtrent solliciteren.


  • ProjectWebsites
  • Omvang220 uur
  • Looptijd3 maanden

Wat hebben we gerealiseerd?

Browsen via de mobiele telefoon en tablet wordt steeds belangrijker: waar vier jaar geleden nog enkele procentpunten mobiel en tablet verkeer per website zagen, liggen deze percentages nu dikwijls boven de 40 procent. Ook HR Via Care koos ervoor hun vacaturebank te optimaliseren voor perfecte weergaven op desktop, tablet en mobiele telefoon. 

Hoe hielp Floro HR Via Care? Niet alleen door het ontwikkelen van een vacaturemodule, het implementeren van video sollicitaties, en het realiseren van een koppeling met het sollicitatiesysteem, maar ook door kritisch mee te denken over content optimalisatie en design. Door HR Via Care intensief te begeleiden wordt het maximale uit de samenwerking en ontwikkelingsproces behaald.

Bekijk het resultaat
Dirk-Jan Mooiman
Meer weten over Websites?

Neem contact op met

Dirk-Jan Mooiman
Accountmanager

Wat vindt de opdrachtgever?

''Ik kan bij Floro terecht voor al mijn vragen. Er wordt dan direct actie ondernomen en er vindt altijd een terugkoppeling plaats. Dat maakt de samenwerking erg prettig.''

Andere cases waar wij trots op zijn

Floro Webdevelopment B.V. KvK: 24409401 BTW: NL 821783981 B01 Voorwaarden