Snack Connection

Wat was de uitdaging?

Snack Connection is een totaalleverancier gevestigd in Bergschenhoek, die gespecialiseerd is in het vermarkten van verschillende soorten noten en zaden. De website van Snack Connection was verouderd en kwam niet meer overeen met de groei en online doelen van het bedrijf.

  • ProjectWebsites
  • Omvang175 uur
  • Looptijd3 maanden

Wat hebben we gerealiseerd?

Floro heeft voor Snack Connection een mooie website gerealiseerd waarbij de bezoeker product en bedrijfsinformatie in één oogopslag kan inzien. Daarbij staan voor Snack Connection kwaliteit, persoonlijk contact en maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel.

Hierdoor zijn de producten, bewerkprocessen, organisatie en medewerkers zo gepresenteerd dat het overzichtelijker en visueel aantrekkelijker is. Het doel is dat zowel bestaande als nieuwe klanten een vollediger beeld krijgen en aangezet worden om contact op te nemen met Snack Connection. Hierdoor wordt er meer conversie uit de website behaald waardoor de website meer dan het online visitekaartje van Snack Connection is geworden. 

Bekijk het resultaat
Dirk-Jan Mooiman
Meer weten over Websites?

Neem contact op met

Dirk-Jan Mooiman
Accountmanager

Wat vindt de opdrachtgever?

"De kracht van Floro is dat er goed geluisterd wordt naar de wensen van de klant, dit resulteert in een volledige vernieuwde en frisse website die aansluit bij het online uiting van de organisatie."

Andere cases waar wij trots op zijn

Floro Webdevelopment B.V. KvK: 24409401 BTW: NL 821783981 B01 Voorwaarden