Een gratis consult bij u op locatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf op het gebied van online software?

Impact van online software

Online software is een term die inmiddels niet meer weg te denken is uit het bedrijfsleven, maar wat houdt dit precies in en wat voor impact heeft dit op mijn bedrijf? Hier is geen kant en klaar antwoord voor. Ieder bedrijf heeft zijn eigen processen en manier van werken. Dit consult is bedoeld om ondernemers en managers meer inzicht te geven in de mogelijkheden online voor hun eigen bedrijf.

Wat gaan we doen

We beginnen het consult met een korte inleiding wie we zijn en wat we doen. Vervolgens verteld u ons wat uw bedrijf doet. Dit is belangrijk omdat we op deze manier de processen op de juiste manier in kaart kunnen brengen. Belangrijk is om inzichtelijk te hebben welke software op dit moment wordt gebruikt binnen uw bedrijf. Tijdens dit consult brainstormen we over het optimaliseren van processen en het digitaliseren ervan, welke stappen zijn belangrijk om op korte termijn te maken en wat is het doel waar we naar toe zouden moeten werken. Dit gesprek en de uitkomst van de brainstormsessie verwerken we in een roadmap zodat u weet op welk moment uw organisatie waar is in het proces.

Het consult duurt maximaal 4 uur, afhankelijk van de impact die de wens heeft op de organisatie. Het consult zal plaats vinden bij u op locatie. Vervolgens ontvangt u van ons een samenvatting van de besproken onderdelen en een roadmap met een globale planning wanneer welke onderdelen geïmplementeerd moeten worden in de organisatie.

Maak een afspraak

Voorkeursdagdeel

Weet u niet waar te beginnen?

Laat ons helpen
Binnenkort beschikbaar
 

Wij zijn nog hard bezig alle cases te schrijven. Deze case is helaas nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte van nieuwe cases door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.