Privacy Statement
Facebook - Nederlands

Waar vragen wij toestemming voor?

Voor een groot deel van onze Facebook apps vragen wij u toestemming om toegang te krijgen tot uw profiel. Wij vragen dan om toestemming te krijgen tot:
Uw basisinformatie: Dit omvat uw user_id, uw naam, uw profielafbeelding, uw geslacht en uw adres. Ook andere data die u expliciet openbaar heeft gemaakt voor iedereen is opvraagbaar door de app.

Berichten plaatsen namens jou: Dit omvat het sturen van status updates, prive berichten en foto's in het fotoalbum. Wij proberen het gebruik van deze functie te minimaliseren. Heeft u het idee dat er misbruik wordt gemaakt? Neem dan contact met ons op.

Inzien vriendenlijst: Onze apps vragen toegang op tot uw vriendenlijst om uitnodigingen te kunnen versturen. Uitnodigingen worden nooit verstuurd zonder uw toestemming! Indien u het idee heeft dat hier misbruik van gemaakt wordt willen wij u vragen contact met ons op te nemen.

Wat doen wij met uw gegevens?

Wij slaan uw naam, user_id (uniek gebruikersnummer) en oauth_token (sleutel) op in de database van de app, deze gegevens gebruiken wij zodat u slechts eenmalig hoeft in te loggen. Mocht u deze toegang willen weigeren kunt u op de volgende pagina de app verwijderen: http://www.facebook.com/settings?tab=applications. Wij krijgen hier geen bericht van en kunnen dus ook niet uw naam, user_id en oauth_token verwijderen, echter is de oauth_token na het weigeren van toegang onbruikbaar voor ons.

Wij zullen uw gegevens die wij verzamelen nooit vergeven aan derden.

Weet u niet waar te beginnen?

Laat ons helpen
Binnenkort beschikbaar
 

Wij zijn nog hard bezig alle cases te schrijven. Deze case is helaas nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte van nieuwe cases door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.