Online software is de toekomst

Het sleutelwoord is efficiëntie. Als klanten groeien, groeit ook de administratie. Dit geldt voor elk bedrijf in elke branche. Extra mankracht lost het probleem tijdelijk op, maar niet de kern van het probleem. Automatiseren en verbeterde, efficiëntere informatiestromen doen dit wel. Geen bedrijf is hetzelfde, maar de problematiek en de oplossing wel.

Uw tools online

Floro helpt

Groeien kan pas als de processen kloppen. Floro helpt klanten meer waarde te halen uit hun processen door middel van slimme software oplossingen. Van online klantomgevingen (mijn.klantdomein.nl) tot digitale werkplekken, tot het efficiënt inrichten van alle informatiestromen binnen een bedrijf.

Voordelen online software

  • Overal ter wereld beschikbaar
  • Eenvoudiger massa update
  • Schaalbaar zodra het bedrijf groeit
  • Snellere ontwikkeltijd
  • Gemakkelijk te koppelen met externe programma's
  • Toekomstvast

'Online werken is geen hype'

"Online werken is geen hype die overwaait. Het is niet de vraag óf gebruik wordt gemaakt van het cloud-model, maar per wanneer. Stem daarom regelmatig met uw softwareleverancier af wat de ontwikkelingen zijn op het gebied van online software, zodat u niet achterop raakt."

Dhr. G. Bettemanne, Onderzoeksbureau GBNED

Oplossingen

In de loop der jaren heeft Floro een eigen framework ontwikkeld om zo efficiënt mogelijk online software te kunnen realiseren. 

Dit resulteert in een solide basis waarop diverse producten betaalbaar en beschikbaar zijn. Floro realiseert zich dat dit begrip  veel vragen met zich meebrengt. Daarom hebben we de onderstaande thema's ontwikkeld. Deze thema's zijn geen vaste producten. Elke software is maatwerk, maar het geeft een goed beeld van de mogelijkheden.

Online CRM

Lees verder

Klantomgeving

Lees verder

Online administratie

Lees verder

Cloudkoppelingen

Lees verder

Productconfigurator

Lees verder

Gratis Consult

Lees verder

Nederland online in cijfers

Huishoudens online

94%

Dagelijks online

87%

Miljarden omzet online

€ 10,6

Recent gerealiseerde online software

Wilt u meer informatie wat de cloud voor u kan betekenen?

Laat ons helpen
Binnenkort beschikbaar
 

Wij zijn nog hard bezig alle cases te schrijven. Deze case is helaas nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte van nieuwe cases door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.