Uw partner in online business

Floro bouwt digitale producten en diensten die gebruikt worden door klanten of medewerkers. Wij zijn gevestigd in hartje Rotterdam en ontstaan uit een Rotterdamse incubator. Hiermee omarmen wij de typische Rotterdamse mentaliteit: No-nonsens, aanpakken en afspraak is afspraak.

Visie

Floro wil met de inzet van webtechnieken communicatie- en 
informatiestroomvraagstukken voor klanten oplossen. Met onze oplossingen proberen wij organisaties optimaal te laten profiteren van de mogelijkheden om online te zijn. Onze producten en diensten putten uit alle beschikbare internettechnieken en worden in sterke mate gesteund door onze eigen informatiesystemen. 

Iets toevoegen

We werken graag met klanten die weten waar ze naar toe willen, maar willen u ook graag helpen de kansen voor uw organisatie juist in kaart te brengen. Onze klanten zullen we begeleiden in het online vraagstuk, waar we uitgaan van een schaalbare basis berekend op het resultaat op lange termijn. Floro is een partner voor de lange termijn, maar het begint vaak met iets kleins. We komen graag in contact.

                                                                              

Actieve klanten

500+

Omvang team

21

Opgericht

2007

Het Floro team

21 gemotiveerde professionals gaan graag voor u aan de slag

Acquisitie op basis van deze contactgegevens wordt niet op prijs gesteld.

Weet u niet waar te beginnen?

Laat ons helpen
Binnenkort beschikbaar
 

Wij zijn nog hard bezig alle cases te schrijven. Deze case is helaas nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte van nieuwe cases door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.