Maak kennis met Floro

Werken met Floro

Floro is een dynamisch, jong en hard groeiend online softwarebureau met ambitie. Gevestigd in het hartje van Rotterdam, omarmen wij dan ook de typische Rotterdamse mentaliteit: Niet lullen maar poetsen en afspraak is afspraak. Werken met Floro betekent dat u profiteert van de kennis van ervaren professionals. Ons team werkt dagelijks aan het uitbreiden van het online succes van onze klanten.

Wij weten dat de rol van online alleen maar groter wordt en dat bedrijven online steeds meer zullen inzetten om hun doelstellingen te behalen. Floro helpt bedrijven graag optimaal profiteren van de mogelijkheden om online te zijn. Dit doen we door samen de online doelstellingen vast te stellen. Wij zorgen dan voor de juiste combinatie van technische- en marketingmogelijkheden zodat we een concrete bijdrage aan de groei van elke organisatie kunnen leveren.

Hard werken, hard lachen

Hard werken dus bij Floro, want we gaan altijd voor het beste resultaat. Maar we hebben het ook graag gezellig met elkaar. Op kantoor is er ruimte voor een potje op onze voetbaltafel en elke vrijdagmiddag is ons team in de biergarten te vinden voor de vrijmibo. Daarnaast organiseren we regelmatig bedrijfsuitjes. Zo zijn we recent ter ere van ons 10-jarig bestaan op wintersport geweest!

Even voorstellen...

Floris van Leerdam

Managing partner

Dirk-Jan Mooiman

Accountmanager

Stephan Dorst

Projectmanager

Lauren Fortes

Projectmanager

David van der Tuijn

Backend developer

Paul Heijmans

Backend developer

Joey de Ruiter

Backend developer

Rick Droogh

Full Stack developer
Floro Webdevelopment B.V. KvK: 24409401 BTW: NL 821783981 B01 Voorwaarden