Focus op uw eigen kracht

Word Floro Partner, samen bereiken we meer. Verzin de slimste concepten, maak de mooiste ontwerpen of schrijf de beste content. Floro kan het bouwen, gebruik onze kennis.

Het partnerprogramma is gebaseerd op een gezonde relatie tussen de partner, de eindafnemer en Floro. Wij hebben veel kennis op het gebied van online development. Maatwerk hoeft niet duur te zijn. Door het efficiënt inzetten van de door ons ontwikkelde techniek en onze slimme aanpak realiseren wij betaalbare online semi-maatwerk producten.

U bepaalt hoe u wilt samenwerken

Floro is een technisch partner. In welke vorm? Dat bepaald u zelf. Zo kunt u zelfstandig opereren en een offerte aanvragen of het full-servicepakket waarbij wij aanwezig zijn 
bij het intake-gesprek en de offerte maken voor u! 

Intensieve samenwerking

Wij ondersteunen in de verkoopactiviteiten onder uw bestaande en nieuwe klanten. Uw klant blijft uw klant. Haal het optimale uit uw netwerk.

Samenwerken

Wij maken een offerte in uw huisstijl en worden voorgesteld als technisch partner. Onze projectmanager begeleid het realisatieproces.

Technische realisatie

U vraagt een prijs op voor de realisatie en u brengt een eigen offerte uit naar de klant. U werkt met uw eigen prijs en een scherpe inkoop.

Waarom een partner worden?

iphone Floro Mobile

Extra business, extra omzet

Partner zijn loont. Elk bedrijf wil meer business. Breidt uw bestaande diensten uit met websites, webshops & cloudoplossingen. Wij hebben reeds succesvolle samenwerkingen met onder andere communicatiebureau's, drukkerijen en contentbureau's.

Eenmalige & periodieke inkomsten

Ontvang eenmalig een meer dan gezonde marge op projecten waar we samen aan werken. Ontvang daarnaast een periodieke fee bij de afname van een CMS-licentie.

Eenmalige en periodieke verdiensten
Vertegenwoordig uw eigen regio

Uw regio

Wij hebben partnerships door het hele land, en houden onze partnerships exclusief. Zo ontstaan er geen netwerkconflicten.
Wordt u onze partner voor uw regio?

  • Eenmalige plús periodieke inkomsten
  • Extra dienstverlening zonder de bedrijfsrisico's
  • Betaalbare semi-maatwerk producten
  • Beschikbaar in heel Nederland
  • Alle partnervormen zijn beschikbaar
  • Websites, webshops en cloudoplossingen

Wij doen waar we goed in zijn. U ook? Word vandaag nog partner!

Vraag meer informatie aan

Weet u niet waar te beginnen?

Laat ons helpen
Binnenkort beschikbaar
 

Wij zijn nog hard bezig alle cases te schrijven. Deze case is helaas nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte van nieuwe cases door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.