Smith Europe's Shipkit Management

Smith Europe ontving Excel documenten met meldingen van storingen. Deze werden op kantoor in andere Excel documenten verwerkt. Dit proces moest worden gedigitaliseerd. Door middel van shipkits kunnen deze storingen aan boord verholpen worden.

De opdracht

Digitaliseren

Om een goede registratie van gebruikte onderdelen uit shipkits te kunnen managen heeft Floro een systeem ontwikkeld waarin de storingen digitaal ingevult of aangeleverd kunnen worden. Met dit systeem is er altijd een actuele weergave van shipkits aan boord en kunnen er statistieken getoond worden van de historie van storingen per containertype. Wanneer er aan boord geen internet is kunnen klanten een Excelsheet invullen en emailen naar het systeem. Deze wordt automatisch ingelezen en verwerkt in het systeem.

Productenmodule

Een shipkit is een verzameling van reserve onderdelen afhankelijk van het type containers wat het schip geladen heeft. Deze shipkits zijn samen te stellen met producten die toegevoegd kunnen worden in een productenmodule. Zo kan Smith Europe zelfstandig producten toevoegen en koppelen aan shipkits.

Uitgebreide rechtenmodule

Smith Europe heeft veel verschillende type gebruikers van het systeem. Dit kan een medewerker van Smith Europe zijn, een medewerker van een rederij of bijvoorbeeld technische personeel aan boord. Ook binnen organisaties zijner gebruikers met meer of minder rechten. Smith Europe kan per gebruiker exact aangeven welke acties wel of niet mogelijk zijn of welke delen van het systeem te bereiken zijn of niet.

Smith Europe

Monteur aan boord

Kapitein aan boord

De rederij

Videopresentatie

Smith Europe heeft voor de lancering van de applicatie een video laten maken om in het kort uit te leggen waar Smith Europe Shipkit Management toegevoegde waarde heeft voor rederijen.

Benieuwd of onze online software voor u waarde heeft?

Laat ons meedenken
Binnenkort beschikbaar
 

Wij zijn nog hard bezig alle cases te schrijven. Deze case is helaas nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte van nieuwe cases door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.