Content Management Systeem

Hoe bewerk ik de teksten van mijn website in het CMS?

Tekst bewerken

Als u bij een gewenste pagina op Tekst bewerken klikt, gaat u naar de pagina. Hierin ziet u de teksten staan die zijn toegevoegd. Waar u een gestippelde omheining ziet staan is aanpasbaar en kunt u bewerken door middel van de tekst editor. 

In de afbeelding hieronder ziet u een menubalk waarmee u de tekst kunt aanpassen of de mogelijkheid heeft een aantal foto's, video's, links of bestanden toe te voegen.

 Als u hierop klikt, kunt u een afbeelding toevoegen uit uw bestanden. U klikt op Bladeren > kiest een afbeelding > klikt opOpenen > vervolgens op Insert. Hierna komt de afbeelding in de tekst editor te staan. het is mogelijk om de afbeelding te vergroten of te verkleinen.

 Als u hierop klikt, kunt u een video toevoegen uit uw bestanden. U klikt op Bladeren > kiest een Video Embed Code (Dit kunt u bijvoorbeeld van YouTube halen. Zie afbeelding hieronder) > en klikt dan vervolgens op Insert. Hierna komt de video op de website te staan.

Klik op Delen, en dan vervolgens op Insluiten. Daar treft u de link aan die u in kunt geven bij de Video Embed Code.

Als u hierop klikt, kunt u een bestand toevoegen. Als u op Bladeren klikt kunt u een bestand selecteren op uw computer. Vervolgens klikt u op Openen als u het bestand heeft geselecteerd. Daarna kunt u nog een naam geven aan het geĆ¼ploade bestand.

Als u hierop klikt, kunt u een tabel toevoegen. U kunt de keuze maken hoe breed en hoe hoog te tabel wordt.

Naar boven
Binnenkort beschikbaar
 

Wij zijn nog hard bezig alle cases te schrijven. Deze case is helaas nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte van nieuwe cases door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.