Hoe maak ik een nieuwe pagina aan?

Als u bij het Paginaoverzicht bent klikt u vervolgens op Pagina Toevoegen.

- Type pagina: Hier kunt u een pagina type selecteren.
- Bovenliggende pagina: Hier kunt u een pagina weergeven waar de nieuwe pagina onder komt te vallen (Subpagina).
- Naam: Dit is de naam van de pagina. Dit komt ook in het overzicht te staan.
- URL: De URL wordt automatisch voor u ingevuld. Dit is hetzelfde als wat u bij Naam in vult.
- Theme Image: Hier kunt u een afbeelding uploaden wat in de header van de subpagina komt te staan.
- Zichtbaar: Hierin kunt u aangeven of u de pagina zichtbaar wordt gemaakt. Selecteer Ja als u dat wilt, of Nee als u de pagina niet zichtbaar wilt maken.
- Gepubliceerd: Hier kunt u aangeven of de pagina naast het menu ook nog per URL bezocht kan worden. Als hier Nee wordt ingevuld dan is de pagina niet zichtbaar/vindbaar in het menu als via de URL.

Naar boven
Binnenkort beschikbaar

Wij zijn nog hard bezig alle cases te schrijven. Deze case is helaas nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte van nieuwe cases door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.