Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

1. Inloggen

• U gaat naar www.one.floro.nl
  • Voer uw inloggegevens in die u per mail heeft ontvangen.
  • Uw gebruikersnaam is uw email. Het wachtwoord zit in uw mail bijgevoegd.

2. Wachtwoord wijzigen

Als u inlogt met uw bestaande gegevens kunt u uw wachtwoord wijzigen door op uw naam in de rechter bovenzijde te klikken. Hierna komt er een dropdown-menu met daarin Wachtwoord wijzigen.

Naar boven
Binnenkort beschikbaar

Wij zijn nog hard bezig alle cases te schrijven. Deze case is helaas nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte van nieuwe cases door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.