Hoe stel ik mail in op mijn Android?

Stap 1

Ga naar "NIEUW ACCOUNT TOEVOEGEN"

Druk op Apps.

Stap 2

Druk op Samsung.

Stap 3

Druk op E-mail.

Stap 4

Druk op NIEUW ACCOUNT TOEVOEGEN.

Stap 5

E-mailadres intoetsen

Druk op E-mailadres en toets je e-mailadres in.

Stap 6

Wachtwoord intoetsen

Druk op Wachtwoord en toets het wachtwoord van je e-mailaccount in.

Druk op INLOGGEN.

Stap 7

Kies een servertype

Kies IMAP-ACCOUNT.

Met IMAP toont je telefoon de e-mails die op de server staan. Als je een e-mail verwijdert in je telefoon, wordt de e-mail gelijktijdig verwijderd van de server.

Stap 8

Inkomende server intoetsen

Als je IMAP-ACCOUNT als servertype hebt gekozen:

Druk in het veld onder "IMAP-server" en toets de naam van de inkomende server van je e-mailaanbieder in.

Inkomend poortnummer intoetsen

Druk in het veld onder "Poort" en toets het poortnummer van de inkomende server van je e-mailaanbieder in.

Stap 10

Verwijderen van e-mails op server in- of uitschakelen

Als je IMAP-server als servertype hebt gekozen:

Druk in het veld onder "IMAP-server" en toets de naam van de inkomende server van je e-mailaanbieder in.

Inkomend poortnummer intoetsen

Druk in het veld onder "Poort" en toets het poortnummer van de inkomende server van je e-mailaanbieder in.

Naar boven
Binnenkort beschikbaar

Wij zijn nog hard bezig alle cases te schrijven. Deze case is helaas nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte van nieuwe cases door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.