Hoe stel ik mail in op mijn iPhone?

Stap 1

Druk op het icoon Instellingen.

Druk op de knop Mail.

Druk op de knop Accounts.

Stap 2

Druk op de knop Nieuwe account.

Stap 3

Druk op de knop Anders.

Stap 4

Druk op Voeg mailaccount toe.

Stap 5

Vul hier de volgende gegevens in:

• Naam
  • E-mail
  • Wachtwoord
  • Beschrijving (wordt automatisch ingevuld, indien wenselijk kan dit gewijzigd worden)

Stap 6

Vul de onderstaande gegevens in:

• Gebruikersnaam: Het door u gekozen e-mailadres.
  • Wachtwoord: Het door u ontvangen wachtwoord voor dit e-mailadres.
  • Hostnaam: vul hier in mail.floro.nl.

Stap 7

Druk op Bewaar.

Ga naar uw mail op de telefoon en controleer of de mail correct is ingesteld.

Naar boven
Binnenkort beschikbaar

Wij zijn nog hard bezig alle cases te schrijven. Deze case is helaas nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte van nieuwe cases door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.