Hoe stel ik mijn e-mail in op een Apple computer?

Stap 1

Linksboven in het menu onder het kopje 'Outlook'  klikken op 'voorkeuren'.

Stap 2

Kies voor de optie ''Accounts"

Stap 3

Kies account type 'Voeg een Mail-account toe' door op het + teken te klikken.

Stap 4

Vul nu de volgende gegevens in:

Volledige naam: Uw volledige naam
E-mailadres: Het door gekozen e-mailadres
Wachtwoord: Het ontvangen wachtwoord voor dit e-mailadres

• Type account: IMAP
  • Server inkomende e-mail: mail.floro.nl  poort 143
  • Server uitgaande e-mail: mail.floro.nl    poort 587

Stap 6

Vul nu de volgende gegevens in:

Selecteer: Gebruiksnaam en wachtwoord
Gebruikersnaam: Het gekozen e-mailadres
Wachtwoord: Het ontvangen wachtwoord voor dit e-mailadres

als alle gegevens zijn ingevuld klik op OK.

Stap 7

Selecteer hier de items die u wilt ontvangen op u mail programma.

Stap 8

De mailbox komt te staan bij alle andere mailboxen. De mappen synchroniseren, De inkomende berichten afhankelijk van de instellingen van uw mail programma komen in de gedeelde inbox binnen.

Naar boven
Binnenkort beschikbaar

Wij zijn nog hard bezig alle cases te schrijven. Deze case is helaas nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte van nieuwe cases door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.