Hoe stel ik mijn e-mail in op een Apple computer?

Stap 1

Linksboven in het menu onder het kopje 'Outlook'  klikken op 'voorkeuren'.

Stap 2

Kies voor de optie ''Accounts"

Stap 3

Kies account type 'Voeg een Mail-account toe' door op het + teken te klikken.

Stap 4

Vul nu de volgende gegevens in:

Volledige naam: Uw volledige naam
E-mailadres: Het door gekozen e-mailadres
Wachtwoord: Het ontvangen wachtwoord voor dit e-mailadres

• Type account: IMAP
  • Server inkomende e-mail: mail.floro.nl  poort 143
  • Server uitgaande e-mail: mail.floro.nl    poort 587

Stap 5

Vul nu de volgende gegevens in:

• Selecteer: Gebruiksnaam en wachtwoord
  • Gebruikersnaam: Het gekozen e-mailadres
  • Wachtwoord: Het ontvangen wachtwoord voor dit e-mailadres

als alle gegevens zijn ingevuld klik op OK.

Stap 6

Selecteer hier de items die u wilt ontvangen op u mail programma.

Stap 7

De mailbox komt te staan bij alle andere mailboxen. De mappen synchroniseren, De inkomende berichten afhankelijk van de instellingen van uw mail programma komen in de gedeelde inbox binnen.