Hoe stel ik mijn mail in Outlook 2016

Stap 1

Zodra u zich in het programma outlook bevindt kiest u het menu voor:

Bestand > Info > Accountinstellingen

Stap 2

In uw accountinstellingen kiest u voor de optie Nieuw.

Stap 3

U Selecteert vervolgens de optie Serverinstelling of extra servertypen handmatig configureren en klik weer op volgende.

Stap 4

U kiest voor de service pop of IMAP e-mail en klikt weer op Volgende.

Stap 5

U dient de volgende gegevens in te vullen.

Gebruikers Gegevens:

• Naam
  • E-mailadres

Servergegevens:

• Type account: IMAP
  • Server voor inkomende e-mail: mail.floro.nl
  • Server voor uitgaande e-mail: mail.floro.nl

Aanmeldingsgegevens

• Gebruikersnaam
  • Wachtwoord

Stap 6

U kiest bij instellingen voor de server voor uitgaande e-mail en kiest ervoor om dezelfde instellingen te gebruiken als voor inkomende e-mail.

Stap 7

Vervolgens kiest u bij instellingen voor de optie geavanceerd en vult de volgende gegevens in:

• Inkomende e-mail (IMAP): 143
  • Uitgaande e-mail (SMTP): 587
  • Voor type versleuteling bij zowel inkomende als uitgaande e-mail: TLS selecteren

U kiest daarna voor OK

Stap 8

Vervolgens drukt u bij instellingen op de knop volgende, waarna onderstaand scherm verschijnt:

U kunt ''accountinstellingen testen'' sluiten en mail gebruiken.