Hoe stel ik mijn mail in Outlook 2016

Stap 1

Zodra u zich in het programma outlook bevindt kiest u het menu voor:

Bestand > Info > Accountinstellingen

Stap 2

In uw accountinstellingen kiest u voor de optie Nieuw.

Stap 3

U Selecteert vervolgens de optie Serverinstelling of extra servertypen handmatig configureren en klik weer op volgende.

Stap 4

U kiest voor de service pop of IMAP e-mail en klikt weer op Volgende.

Stap 5

U dient de volgende gegevens in te vullen.

Gebruikers Gegevens:

• Naam
  • E-mailadres

Servergegevens:

• Type account: IMAP
  • Server voor inkomende e-mail: mail.floro.nl
  • Server voor uitgaande e-mail: mail.floro.nl

Aanmeldingsgegevens

• Gebruikersnaam
  • Wachtwoord

Stap 6

U kiest bij instellingen voor de server voor uitgaande e-mail en kiest ervoor om dezelfde instellingen te gebruiken als voor inkomende e-mail.

Stap 7

Vervolgens kiest u bij instellingen voor de optie geavanceerd en vult de volgende gegevens in:

• Inkomende e-mail (IMAP): 143
  • Uitgaande e-mail (SMTP): 587
  • Voor type versleuteling bij zowel inkomende als uitgaande e-mail: TLS selecteren

U kiest daarna voor OK

Stap 8

Vervolgens drukt u bij instellingen op de knop volgende, waarna onderstaand scherm verschijnt:

U kunt ''accountinstellingen testen'' sluiten en mail gebruiken.

Naar boven
Binnenkort beschikbaar

Wij zijn nog hard bezig alle cases te schrijven. Deze case is helaas nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte van nieuwe cases door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.