Instellen Outlook 2016

Stap 1

Zodra u zich in het programma outlook bevindt kiest u het menu voor:

Bestand > Info > Accountinstellingen

Stap 2

In uw accountinstellingen kiest u voor de optie Nieuw.

Stap 3

U voert hier het emailadres in dat u wilt toevoegen aan uw Outlook.

Stap 4

U selecteert Geavanceerde opties en klikt op Verbinding maken.

Stap 5

U selecteert hier de optie die voor u van toepassing is. Als u van ons het wachtwoord heeft ontvangen selecteert u hier de optie IMAP.

Stap 6

U vult hier de weergegeven waarden in.

• Server
  • Poort
  • Versleutelingsmethode
  • Aanmelden via beveiliging (SPA)

Hierna klikt u op verbinding maken.

Stap 7

Houd uw wachtwoord gereed. De server zal nu twee keer om uw wachtwoord vragen.

Stap 8

U heeft nu de melding dat het account goed staat ingesteld en kunt meteen aan de slag met ontvangen en versturen van berichten.