Hoe maak ik een nieuwe pagina aan?

Als je bij het Paginaoverzicht bent klik je op Pagina Toevoegen.

• Type pagina: Hier kun je een pagina type selecteren.
  • Bovenliggende pagina: Hier kun je een pagina weergeven waar de nieuwe pagina onder komt te vallen (Subpagina).
  • Naam: Dit is de naam van de pagina. Dit komt ook in het overzicht te staan.
  • URL: De URL wordt automatisch voor je ingevuld. Dit is hetzelfde als wat je bij Naam invult.
  • Theme Image: Hier kun je een afbeelding uploaden wat in de header van de subpagina komt te staan.
  • Zichtbaar: Hierin kun je aangeven of je de pagina zichtbaar wordt gemaakt. Selecteer Ja als je dat wilt, of Nee als je de pagina niet zichtbaar wilt maken. Omdat je een lege pagina toevoegt aan de website raden wij aan dit op Nee te zetten.
  • Gepubliceerd: Hier kun je aangeven of de pagina naast het menu ook nog per URL bezocht kan worden. Als hier Nee wordt ingevuld dan is de pagina niet zichtbaar/vindbaar in het menu als via de URL.