Hoe maak ik een nieuwe pagina aan?

Het Paginaoverzicht is het welkomstscherm na het inloggen. Hier ziet u alle pagina's die momenteel koppelt zijn aan uw website. Vanuit hier kunt u alle pagina's beheren.

Als u bij het Paginaoverzicht bent klikt u boven op; "Pagina Toevoegen.

• Template: Hier kunt u een pagina type selecteren. Dit is voornamelijk van invloed op de layout en hoe de pagina functioneert.
  • Bovenliggende pagina: Hier selecteert u onder welke pagina de nieuwe pagina komt. Bijvoorbeeld als u een subpagina aanmaakt.
  • Naam: Dit is de naam van de pagina. Dit komt ook in het overzicht te staan.
  • URL: De URL wordt automatisch voor ingevuld. Dit is hetzelfde als wat er bij Naam wordt ingevuld. Spaties worden automatisch omgezet naar een "-". Speciale tekens (@, +, /, #, $, %, etc) kunnen niet worden opgenomen in de URL.
  • Theme Image: Hier kunt u een afbeelding uploaden wat in de header van de (sub)pagina komt te staan.
  • Zichtbaar in menu: Hier kunt u aangeven of de pagina zichtbaar is in het menu van de website. Als dit uit staat, maar gepubliceerd staat aan, dan is de pagina wel te bezoeken via de URL.
  • Gepubliceerd: Hier kunt u aangeven of de pagina te bezoeken is. Als dit uit staat kan niemand de pagina bezoeken.