Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

Op de website van one.floro.nl vraagt u gemakkelijk een nieuw wachtwoord aan.

1.       Klik op de inlogpagina op “Forgot your password?
2.       In het nieuwe tabblad vult u het e-mailadres in waarmee u normaal inlogt op Floro-One.
3.       Er zal nu een email verzonden worden met een link. Dit kan een paar minuten duren.
4.       Via de link in de mail komt u op een pagina waar u het nieuwe wachtwoord kan opgeven.
          Dit wachtwoord kan uit veiligheidsoverwegingen niet hetzelfde zijn als je vorige wachtwoord.
5.       Hierna kunt u direct inloggen.