Hoe vraag ik een nieuw wachtwoord aan?

Op de website van one.floro.nl vraag je gemakkelijk een nieuw wachtwoord aan.

1.       Klik op de inlogpagina op “Forgot your password?”
2.       In het nieuwe tabblad vul je het emailadres in waarmee je normaal inlogt op Floro-One.
3.       Er zal nu een email verzonden worden met een link. Dit kan een paar minuten duren.
4.       Via de link in de mail kom je op een pagina waar je je nieuwe wachtwoord kan opgeven.
          Dit wachtwoord kan uit veiligheidsoverwegingen niet hetzelfde zijn als je vorige wachtwoord.
5.       Hierna kan je direct inloggen.