Support

Bekijk de meest gestelde vragen over talloze onderwerpen binnen ons CMS.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

1.       Als je het wachtwoord van je account wilt veranderen log je in op Floro-One.

2.       Je gaat rechtsboven naar je naam en klikt op wachtwoord wijzigen.

3.       Volg de aanwijzingen op het scherm en klik vervolgens rechtsonder op de GROENE knop “Opslaan”.





Naar boven
Floro Webdevelopment B.V. KvK: 24409401 BTW: NL 821783981 B01 Voorwaarden