Support

Bekijk de meest gestelde vragen over talloze onderwerpen binnen ons CMS.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

1.       Als u het wachtwoord van uw account wilt veranderen logt u eerst in op Floro-One.

2.       Ga rechtsboven naar uw naam en klikt op wachtwoord wijzigen.

3.       Volg de aanwijzingen op het scherm en klik vervolgens rechtsonder op de GROENE knop “Opslaan”.





Naar boven
Floro Webdevelopment B.V. KvK: 24409401 BTW: NL 821783981 B01 Voorwaarden