Kan mijn website een Responsive Design hebben?

Responsive Webdesign

U wilt natuurlijk dat uw website er altijd goed en duidelijk uitziet, ongeacht op welk apparaat uw website wordt weergegeven. Een hele lange tijd waren webpagina’s alleen (goed) te bezoeken via computers en laptops. Voorheen hadden websites ook vaste breedtes en vaste lengtes. Dit betekent dus dat als je dezelfde website zou bezoeken via tablet of een telefoon het er heel klein of misplaatst uit zou komen te zien.

In 2010 ontwikkelde er zich een relatief nieuwe manier van websites ontwikkelen: responsive design. Dit houdt in dat eenzelfde website op elk apparaat goed weergegeven wordt in plaats van 2 verschillende websites maken. Zodra het scherm kleiner wordt reageert de website daar op en past de elementen op een website aan. Zo wordt bijvoorbeeld een element die de hele breedte op een normaal beeldscherm inneemt kleiner op een mobiel scherm of verdwijnt zelfs helemaal.

Bij Floro wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met het Responsive Design zodat uw website op elk scherm en in elke browser altijd goed wordt weergegeven. Wenst u meer informatie hierover, dan kunt u ons altijd mailen.