Een webshop bij Floro

Optimale E-commerce ervaring

De macht van consumenten blijft alsmaar toenemen en investeren in een onderscheidende klantbeleving is daarom essentieel. Bij het ontwikkelen van een webshop, zet Floro daarom altijd de gebruiksvriendelijkheid voor uw klant centraal. Daarbij werken wij graag nauw samen met onze klanten, zodat wij een sterk begrip van hun online doelgroep en doelstellingen krijgen. Met een passende strategie ontwikkelen wij samen met u een conversie-gerichte webshop die optimaal bij uw bedrijfsvoering en merkverhaal aansluit.

De aanpak die werkt!

Wij beginnen altijd met een kennismaking, waarin we uw behoefte bespreken en samen kijken hoe Floro's expertise uw organisatie kan helpen. Aan de hand van dit gesprek presenteren wij een vrijblijvend voorstel. Overtuigd? Dan kunt u dit van ons verwachten.

 • 1
  Full service maatwerk

  Brainstorm

  Aan de hand van een strategische sessie gaan we uw doelgroep en doelstellingen verder in kaart brengen. Tijdens deze sessie luisteren we naar uw wensen en zal ons team de benodigde vragen stellen. Hier leggen wij de basis voor het hele project.

 • 2
  Full service maatwerk

  Contentplan

  Samen met u stellen wij een content plan op, waarmee we de indeling van de webshop definiëren. Zo plannen wij eenvoudig wanneer welke teksten en beelden aangeleverd moeten worden.

 • 3
  Full service maatwerk

  Vormgeving

  Op basis van uw huisstijl en eerder vastgestelde behoeften wordt de vormgeving uitgewerkt. Uw feedback wordt over meerdere rondes meegenomen, waarna we samen tot een definitief ontwerp komen.

 • 4
  Full service maatwerk

  Realisatie

  Zodra alles duidelijk is gaat het Floro team aan de slag. Onze project managers houden u op de hoogte van de voortgang. Na realisatie ontvangt u een testlink waarop feedback aangeleverd kan worden.

 • 5
  Full service maatwerk

  Livegang

  Als de laatste feedback is verwerkt zal uw webshop live gaan. In een workshop zullen we u het Content Management Systeem uitleggen, zodat u zelf uw webshop kan aanpassen en alles weet over het optimaliseren van uw webshop voor zoekmachines.

 • 6
  Full service maatwerk

  Service & Support

  Voor Floro telt het succes van iedere webshop. Zo kunnen wij u onder andere inzicht geven in gebruikersgedrag, de conversie van uw webshop en u helpen met online adverteren. We denken graag met u mee. Tijdens kantooruren kunt u ons altijd bereiken.

 • De 6 kwaliteiten van een goede Floro webshop

  • Full-service maatwerk

   Full-service maatwerk

   Alle tools voor online succes, volledig afgestemd op de doelstellingen van uw organisatie.

  • Eenvoudig te koppelen

   Eenvoudig te koppelen

   Onze webshops kunnen altijd gekoppeld worden aan systemen als betaalmethodes, boekhoudpakketten en voorraadsystemen.

  • Perfect vindbaar

   Perfect vindbaar

   De webshop wordt perfect geïndexeerd door zoekmachines. Zo is uw webshop altijd snel vindbaar voor klanten via zoekmachines zoals Google.

  • Gebruiksvriendelijk

   Gebruiksvriendelijk

   Zowel uw webshop als ons Content Management Systeem (CMS) zijn gebruiksvriendelijk. Ons CMS maakt uw webshop eenvoudig te beheren.

  • Veilig

   Veilig

   Onze software is altijd up-to-date omdat deze in de cloud draait. Zo zorgen wij er voor dat uw webshop goed beveiligd is en uw gegevens veilig zijn.

  • Ondersteuning

   Ondersteuning

   Na de livegang begint het echte werk pas echt! Wij blijven continue met klanten werken aan het verder uitbouwen van het online succes.

  Webshops waar iedereen trots op kan zijn

  Floro Webdevelopment B.V. KvK: 24409401 BTW: NL 821783981 B01 Voorwaarden