Optimaal online verkopen

Eenvoudig te beheren webshops op maat

Eén compleet pakket

Alles kunnen beheren, maar geen functie te veel. Dat is voor Floro een complete webshop. De basis is er, de rest is precies op maat.

Met elk systeem te koppelen

Onze webshops kunnen altijd gekoppeld worden. Denk hierbij aan betaalmethodes, verzendproviders en/of een boekhoudpakket.

Onderscheidend in eenvoud

Geen functie te veel betekent eenvoudig beheren. Het CMS is intuïtief en laat zich beheren door ervaren en onervaren webshophouders.

Altijd up-to-date

Het CMS draait gecentraliseerd in de cloud. Hierdoor zijn we in staat updates eenvoudig uit te rollen over alle websites. Altijd klaar voor de toekomst.

Emailmarketing

Direct vanuit het CMS professionele mailings versturen naar relaties. Producten invoegen door simpelweg productnummers te gebruiken.

Perfect voor zoekmachines

De websites worden perfect door zoekmachines geïndexeerd. Daarnaast kunnen klanten hun content voor zoekmachines zelf beheren.

Recent gerealiseerde webshops

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd of wij de juiste partner voor u zijn en of wij uw website kunnen maken? Wij komen graag met u in contact.

Contact opnemen

Onze aanpak

Gedurende de jaren hebben we een aanpak ontwikkeld die werkt. Zo verliezen we nooit grip op ons project en leveren wij altijd kwaliteit.

Leer meer

Wilt u meer informatie over een webshop van Floro?

Laat ons helpen
Binnenkort beschikbaar
 

Wij zijn nog hard bezig alle cases te schrijven. Deze case is helaas nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte van nieuwe cases door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.