Een website bij Floro

Online resultaat behalen

Een website is tegenwoordig veel meer dan alleen een online visitekaartje voor uw organisatie. Een website is de perfecte mogelijkheid om een unieke relatie met uw klant op te bouwen, waarbij een onderscheidende merkbeleving voor de klant essentieel is. Bij het ontwikkelen van een website, zet Floro daarom altijd de gebruikerservaring van uw klant centraal. Daarbij werken wij graag nauw samen met onze klanten, zodat wij een sterk begrip van hun online doelgroep en doelstellingen krijgen. Met een passende strategie ontwikkelen wij samen met u een kwalitatief hoogwaardige website die optimaal bij uw merkbeleving aansluit.

De aanpak die werkt!

Wij beginnen altijd met een kennismaking, waarin we uw behoefte bespreken en samen kijken hoe Floro s expertise uw organisatie kan helpen. Aan de hand van dit gesprek presenteren wij een vrijblijvend voorstel. Overtuigd? Dan kunt u het volgende van ons verwachten.

 • 1
  Full service maatwerk

  Brainstorm

  Aan de hand van een strategische sessie gaan we uw doelgroep en doelstellingen verder in kaart brengen. Tijdens deze sessie luisteren we naar uw wensen en zal ons team de benodigde vragen stellen. Hier leggen wij de basis voor het hele project.

 • 2
  Full service maatwerk

  Contentplan

  Samen met u stellen wij een content plan op, waarmee we de indeling van de website definiëren. Zo plannen wij eenvoudig wanneer welke teksten en beelden aangeleverd moeten worden.

 • 3
  Full service maatwerk

  Vormgeving

  Op basis van uw huisstijl en eerder vastgestelde behoeften wordt de vormgeving uitgewerkt. Uw feedback wordt over meerdere rondes meegenomen, waarna we samen tot een definitief ontwerp komen.

 • 4
  Full service maatwerk

  Realisatie

  Zodra alles duidelijk is gaat het Floro team aan de slag. Onze project managers houden u op de hoogte van de voortgang. Na realisatie ontvangt u een testlink waarop feedback aangeleverd kan worden.

 • 5
  Full service maatwerk

  Livegang

  Als de laatste feedback is verwerkt zal uw website live gaan. In een workshop zullen we u het Content Management Systeem uitleggen, zodat u zelf uw website kan aanpassen en alles weet over het optimaliseren van uw website voor zoekmachines.

 • 6
  Full service maatwerk

  Service & Support

  Voor Floro telt het succes van iedere website. Zo kunnen wij u onder andere inzicht geven in gebruikersgedrag, de conversie van uw website en u helpen met online adverteren. We denken graag met u mee. Tijdens kantooruren kunt u ons altijd bereiken.

 • De 6 kwaliteiten van een goede Floro website

  • Full-service maatwerk

   Full-service maatwerk

   Alle tools voor online succes, volledig afgestemd op de doelstellingen van uw organisatie.

  • Responsive design

   Responsive design

   De website wordt geoptimaliseerd voor elk schermformaat. Van de kleinste smartphones, tot schermen op Times Square in New York.

  • Perfect vindbaar

   Perfect vindbaar

   De website wordt perfect geïndexeerd door zoekmachines. Zo is uw website altijd snel vindbaar voor klanten via zoekmachines zoals Google.

  • Gebruiksvriendelijk

   Gebruiksvriendelijk

   Zowel uw website als ons Content Management Systeem (CMS) zijn gebruiksvriendelijk. Ons CMS maakt uw website eenvoudig te beheren.

  • Veilig

   Veilig

   Onze software is altijd up-to-date omdat deze in de cloud draait. Zo zorgen wij er voor dat uw website goed beveiligd is en uw gegevens veilig zijn.

  • Ondersteuning

   Ondersteuning

   Na livegang begint het echte werk pas! Met veel van onze klanten werken we continu aan het verder uitbouwen van het online succes van hun website.

  Websites waar iedereen trots op kan zijn

  Floro Webdevelopment B.V. KvK: 24409401 BTW: NL 821783981 B01 Voorwaarden