De beste kwaliteit websites

Op maat én binnen uw budget

Responsive design

De websites worden geoptimaliseerd voor elk schermformaat. Van de kleinste smartphone tot schermen op Times Square in New York.

Volledig naar wens

'Dat kan niet’ is geen optie bij Floro. Websites zijn maatwerk op een solide, ervaren basis. De website zal in alle gevallen volledig naar wens zijn.

Perfect voor zoekmachines

De websites worden perfect door zoekmachines geïndexeerd. Daarnaast kunnen klanten hun content voor zoekmachines zelf beheren.

Altijd up-to-date

Het CMS draait gecentraliseerd in de cloud. Hierdoor zijn we in staat updates eenvoudig uit te rollen over alle websites. Altijd klaar voor de toekomst.

Hoge kwaliteit

Volgens alle nieuwe standaarden op webgebied en op kwaliteit beoordeeld door vakidioten. Een website van Floro wordt foutloos opgeleverd.

Snel online

Onze projecten kennen een korte doorlooptijd. Door een efficiënte manier van werken kunnen wij unieke websites binnen een maand opleveren.

Recent gerealiseerde websites

Wilt u meer weten?

Bent u benieuwd of wij de juiste partner voor u zijn en of wij uw website kunnen maken? Wij komen graag met u in contact.

Contact opnemen

Onze aanpak

Gedurende de jaren hebben we een aanpak ontwikkeld die werkt. Zo verliezen we nooit grip op ons project en leveren wij altijd kwaliteit.

Leer meer

Wilt u meer informatie over een website van Floro?

Laat ons helpen
Binnenkort beschikbaar
 

Wij zijn nog hard bezig alle cases te schrijven. Deze case is helaas nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte van nieuwe cases door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.