Duijndam Machines

De specialist in gebruikte land- en tuinbouwmachines

Duijndam Machines is een familiebedrijf, gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel, die gespecialiseerd is in de verkoop van tweedehands machines voor land- en tuinbouw. Duijndam heeft het grootste assortiment van Europa met machines die wereldwijd worden geleverd en biedt persoonlijk advies over welke machines geschikt zijn voor de doelen en wensen van hun klanten.

  • ProjectOnline software
  • Omvang700 uur
  • Looptijd4 Maanden

Wat hebben we gerealiseerd?

Floro ondersteunde bij het bepalen van de strategie, het concept, het design en de uiteindelijke ontwikkeling van de website. De grootste uitdaging in dit project was het niveau van detail waarin gewerkt moest worden. Duijdam biedt meer dan 800 machines aan in verschillende categorie├źn. Voor Duijndam was het vooral belangrijk dat zowel klanten die machines aan wilden bieden als klanten die machines wilden kopen zich eenvoudig konden navigeren door de website. En dat is gelukt! Wereldwijd is de website nu in twaalf talen beschikbaar en kunnen de klanten van Duijndam nu eenvoudig gebruik maken van hun services.

Bekijk het resultaat
Dirk-Jan Mooiman
Meer weten over Online software?

Neem contact op met

Dirk-Jan Mooiman
Accountmanager

Wat vindt de opdrachtgever?

Ik kan bij Floro terecht voor al mijn vragen. Er wordt dan direct actie ondernomen en er vindt altijd een terugkoppeling plaats. Dat maakt de samenwerking erg prettig.

Andere cases waar wij trots op zijn

Floro Webdevelopment B.V. KvK: 24409401 BTW: NL 821783981 B01 Voorwaarden