Floro zoekt talent!

Wij zijn op zoek naar talenten die ons team komen versterken.

Werken bij ons

Geen dassen en witte boorden maar wel representatief over komen. Geen brainless Brainpark of kille kale Zuidas en geen cubicles of overbodige bureaucratie, maar een jong, dynamisch en gemotiveerd team, midden in het centrum van Rotterdam. Regelmatig een biertje doen tijdens een netwerkborrel en nieuwe contacten opdoen. Het overtuigen van prospects en klanten te enthousiasmeren voor onze online producten en zo het ideale stukje maatwerk te leveren wat aansluit bij hun dienst of product.

Ben jij in staat het beste uit jezelf te halen en ben je in staat om zowel in teamverband als alleen te werken? Weet jij wanneer het tijd is voor gezelligheid en wanneer er een tandje bijgeschakeld moet worden? Gebruik jij je omgeving en je teamgenoten in je voordeel? Dan komen wij graag in contact met jou!

Solliciteren

Wat bieden wij

  • Flexibele werktijden
  • Informele werksfeer
  • Vrijdagmiddag borrel
  • Marktconform salaris
  • Afwisselende werkzaamheden
  • Mogelijkheid jezelf te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf
Floro Team

Wat zeggen onze collega's

Servie Jaspers

Projectmanager bij Floro sinds 2009

"Floro is ruim 8 jaar geleden begonnen in de Area 010, en nu, 8 jaar later, al uitgegroeid tot een team van ruim 20 man! Bovendien blijven we groeien en hebben we de ambitie tot de top internetbureaus van Nederland te gaan behoren. Wil jij deel uitmaken van deze groei? Deel jij deze grootse ambitie en wil jij zelf ook de kans krijgen om mee of zelfs door te groeien binnen ons bedrijf? Dan komen wij graag in contact met jou!"

Ahmet Akdas

Lead developer bij Floro sinds 2011

"Ik werk inmiddels 5 jaar bij Floro. Mijn werkzaamheden bij Floro bestaan uit het bouwen van verschillende webapplicaties voor klanten en ik ben verantwoordelijk voor het onderhouden van ons eigen framework. Dat maakt mijn werk leuk en veelzijdig. Daarnaast werk ik met leuke collega's."

Eva Soek

Back-end developer bij Floro sinds 2015

"Sinds vorig jaar werk ik bij Floro als back-end developer. Momenteel ben ik bezig met een tool waarmee we 'bugs' in onze git projecten makkelijker kunnen traceren. Mijn collega's zijn gezellig en behulpzaam. Het is fijn dat je bij Floro je eigen tijden kan invullen. Ook dat we in het centrum van Rotterdam zitten maakt werken bij Floro extra leuk, regelmatig gaan we met een groepje buiten de deur lunchen."

09:00
We beginnen onze dag met een kopje koffie of thee!
09:30
Overleg! Wie doet wat?
10:00
Aan de slag!
12:30
Samen lunchen
14:00
Even weg van de computer! Potje tafelvoetballen?
17:30
Borrelen op donderdag en vrijdag en regelmatig een leuk bedrijfsuitje
12:30
Samen lunchen
14:00
Even weg van de computer! Potje tafelvoetballen?
17:30
Borrelen op donderdag en vrijdag en regelmatig een leuk bedrijfsuitje

Werken bij Floro

  • Websites & webapplicaties bouwen op verschillende divices
  • De wens van de klant omzetten naar resultaat
  • Werken met een jong en professioneel team
  • Mee groeien met de technologische ontwikkelingen/innovaties

Projectmanager

Iedereen bij Floro heeft zijn wortels in een technische achtergrond. Als onderdeel van het commercieel team bij Floro wordt van jou verwacht dat jij zowel met programmeurs als opdrachtgevers kunt communiceren. Je moet in staat zijn de kracht van onze producten te begrijpen en te verkopen. Je zult met verschillende klanten in aanraking komen en hebt geen problemen met targets of werken onder druk.

Solliciteren

Front-end developer

Het front-end team van Floro verzorgt de visitekaartjes van het bedrijf. Jij zorgt er mede voor dat al onze eindproducten er correct, gelikt en professioneel uit komen te zien. Front-end vereist een oog voor de kleinste details. Daarnaast hou je ervan om bij te blijven met de razend snelle ontwikkelingen in dit vakgebied. Front-end ontwikkelen bij Floro houdt in dat je aan diverse projecten werkt (vaak met een heel korte doorlooptijd) en je jezelf nooit zult vervelen.

Solliciteren

Back-end developer

Als onderdeel van het back-end team van Floro ga jij tot het technisch hart van ons bedrijf behoren. Back-end programmeurs bij Floro zijn met allerlei verschillende projecten bezig. Van het ontwikkelen van ons eigen framework en software tot inrichten en implementeren van complexe CRM-systemen of andere online applicaties. Je doet dit voor de meest uiteenlopende klanten.

Solliciteren

Open sollicitatie

Heb je andere kwaliteiten waarmee je ons bedrijf kan helpen. Overtuig ons!

Solliciteren

Ben jij wie we zoeken?

Solliciteer dan via onderstaande button en overtuig ons van jouw expertise!

Solliciteren
Binnenkort beschikbaar
 

Wij zijn nog hard bezig alle cases te schrijven. Deze case is helaas nog niet beschikbaar. Blijf op de hoogte van nieuwe cases door u in te schrijven voor de nieuwsbrief.